Zniżka 30%
  • Obniżka

Żywność fermentowana i probiotyczna

  • Autor: Michael Dietz
  • ISBN: 9788365404572
  • EAN: 9788365404572
  • Wydawnictwo: Vital
  • Wydanie: Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
  • Strony: Strony: 124, Format: 14,5x20,5 cm
Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki t
34,30 zł
24,00 zł

  • wysyłka w 24-48h wysyłka w 24-48h
Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki tej książce samodzielnie przygotujesz zdrowe pikle, kimchi, sunomono czy tofu. Poznasz tajniki kiszenia i marynowania popularnych warzyw takich jak kapusta, marchew czy buraki. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. W znaczący sposób pobudzają trawinie tłuszczów i białka. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi w jelitach, aktywują pracę trzustki i oczyszczają krew. Żywność fermentowana i probiotyczna poprawia pracę mózgu i uspokaja system nerwowy. Oczyszcza organizm ze środków konserwujących, wzmacniaczy smaku i złogów. Trwale, smacznie, zdrowo.
Vital
9788365404572
Nowy produkt

Opis

Autor
Michael Dietz

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: